Thënie

December 17, 2020 | 8:00

THËNIE / Zilia është një ndjenjë e çuar dëm

Zilia është një ndjenjë e çuar dëm. Të gjithë jemi në rrezik, por të gjithë mund ta shmangim atë.

some-required

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top