FB

April 5, 2021 | 9:44

Trendi i pardesyve për sezonin pranverë 2021 (Foto)

Pardesyja e madhe për gra vazhdon të jetë protagonistja absolute midis pardesyve të pranverës 2021. Nga klasike si ajo që shihet në shfaqjen e modës Max Mara, me ngjyra, të qëndisura dhe të zbukuruara. Nuk ka asnjë kufizim në krijimtari për një nga veshjet më ikonike të të gjitha kohërave.

Pardesyja më e famshme është ajo ngjyrë bezhë, e veshur nga Audry Hepburn dhe Meryl Streep. Për të qenë protagonistë, mjafton të zgjidhni versionin që ju përshtatet më shumë. Ju mund të zgjidhni midis shumë ngjyrave, modeleve dhe pëlhurave të ndryshme. Por ka rregulla që nuk duhen shkelur: gjatësia nën gju dhe rripi në bel. Thjesht duhet të zgjidhni pardesynë tuaj të zemrës.

 

Burimi / https://www.iodonna.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top