Lifestyle

February 5, 2018 | 19:27

Trendi i veshjeve: lule dimri

Stili i luleve është një nevojë e madhe edhe për këto javët e fundit gri dhe të ftohta

1Edhe pse ndoshta mund të mos jetë shije për këdo, trendi i luleve është një prirje shumë e gjallë, të cilën nuk mund ta injorojmë. Ka qenë me të vërtetë një domosdoshmëri për koleksionet e sezonit të kaluar, si dhe e konfirmuar për dimrin 2017-18, që njëherësh do të imponohet edhe në pranverën e ardhshme.

Ia vlen të provoni një lule në kokë, ndoshta duke përfituar nga shitjet e fundit: në xhaketë, pantallona apo një skaj të ngjyrosur me lule, një gjelbërim i përjetshëm që kurrë nuk do t’ju zhgënjejë.

Përgatiti Orjona Tresa / Burimi http://www.tgcom24.mediaset.it/

11 12 2 4 5 6 7 8 9 10

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com