Radiografi

July 30, 2017 | 9:55

Vëllezërit Enes & Sidit Reka: Ëmbëlsisht unikë

f

Nga dita e sotme, në të gjitha pikat e shitjes, do të gjeni numrin e ri të revistës ‘Psikologjia’, ku do të lexoni:

Vëllezërit Enes & Sidit Reka, pasardhësit e një tradite 93-vjeçare.

Rikthimi i pastiçerisë “Reka”, një gërshetim i tradicionales me modernen në një fushë që po has gjithnjë e më shumë vëmendjen e të pasionuarve pas ëmbëlsirave. Dy të rinj, që ndjekin udhën e stërgjyshit dhe gjyshit, falë gjithaq përkushtimit dhe dashurisë për punën.

Marketing: [email protected] Cel: 068 20 548 46 / Tel: + 355 4 2 403 207 / [email protected]

Copyright © 2016 Revista Psikologjia.

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com