Këshilla & Arsye

April 17, 2018 | 9:02

Zakonet e njerëzve produktivë

Kur bëhet fjalë për produktivitetin të gjithë përballen me të njëjtën sfidë, ekzistojnë vetëm 24 orë në ditë.

Megjithatë duket se disa njerëz kanë dyfishin e kohës, ata kanë një aftësi të çuditshme për t’i bërë gjërat, edhe kur manipulohen me projekte të shumta ata i arrijnë qëllimet e tyre pa dështuar.

Ne të gjithë duam të marrim më shumë nga jeta dhe nuk ka ndonjë mënyrë më të mirë për ta bërë këtë se sa duke gjetur mënyra se si ta shfrytëzoni më mirë kohën që ju është dhënë.

Është një ndjesi e jashtëzakonshme kur largoheni nga zyra pas një dite shumë produktive dhe me qasjen e duhur ju mund të arrini ta bëni këtë çdo ditë.

Nuk nevojitet që ju të punoni më gjatë apo ta shtyni veten të punoni më shumë, ju thjesht duhet të punoni më mirë.

Më poshtë do të gjeni 7 mënyra surprizuese se si ta bëni këtë:

  1. Ata luftojnë tiraninë e urgjencës
  2. Ata nuk i prekin gjërat dy herë
  3. Njerëzit shumë produktivë nuk bëjnë shumë gjëra në të njëjtën kohë
  4. Ata bëhen gati për ditën e nesërme përpara se të largohen nga zyra
  5. Ata i përmbahen gjithnjë axhendës së tyre
  6. Ata dinë të thonë “Jo”
  7. Ata e kontrollojnë e-mailin e tyre vetëm në kohë të caktuara

Burimi / http://www.scan-tv.com

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com