FB

February 19, 2021 | 8:53

3 shenjat më mashtruese të zodiakut. Ato nuk e mbajnë kurrë premtimin që bëjnë!

A jeni një nga shenjat që keni zakon të bëni premtime të rreme? Kontrolloni listën!

Binjakët

Një nga shenjat më të shoqërueshme në zodiakun tonë të gjerë. Gjithmonë i rrethuar nga njerëz, kuriozë dhe i pëlqen të flasë dhe shkëmbejë përvoja. Por kjo cilësi e lartë mund të përfundojë të jetë e maskuar nga dualiteti Binjakë, i cili duhet të analizojë secilin kontekst nga dy këndvështrime të ndryshme. Rezulton se Binjakët gjejnë atë që nuk u pëlqen. Ky entuziazëm fillestar së shpejti i lë vendin mërzisë dhe neglizhimit, duke bërë që njerëzit e kësaj shenje të zhgënjehen nga ajo marrëdhënie, qoftë familjare, miqësore apo dashurore. Ky kërkim i vazhdueshëm për risi i bën Binjakët të harrojnë atë që premtuan!

Bricjapi

Bricjapët jetojnë me këmbë tokë, duke u marrë me realitetin e përditshëm aq shumë saqë përfundojnë duke krijuar mënyra për të kapërcyer pengesat si askush tjetër. Ata përqendrohen aq shumë në ndjekjen e qëllimeve të tyre, saqë përfundojnë duke adoptuar këtë qëndrim, duke lënë mënjanë shumë gjëra të mira, të cilat mund t’ia shtojnë jetës. Ata që kanë lindur nën këtë shenjë e kanë jashtëzakonisht të vështirë të komunikojnë pasi vlerësojnë objektivitetin dhe thjeshtësinë. Kjo shtrihet në fusha të tjera duke shkaktuar shumë pak dialog dhe duke treguar një anë të vrazhdë. Ky fiksim i arritjeve materiale dhe simbolike bën që Bricjapi të lërë mënjanë marrëdhëniet dhe ta vendosë veten në vend të parë duke mos arritur të mbajë shumë premtime dhe duke prishur shumë marrëdhënie, duke besuar se ata kanë të drejtë.

Ujori

Shenja më avangardë që e do të renë dhe gjithmonë shkon në një aventurë, duke rritur marrëdhëniet e tyre shoqërore. Ju mund të pyesni veten: “Pse Ujori është në këtë listë të premtimeve të rreme?

E thjeshtë! Ai është këtu sepse bashkëvepron me kaq shumë njerëz, premton kaq shumë gjëra, saqë përfundon duke harruar atë që sapo kishte premtuar. Ajo që vlerësohet në një moment mund të shihet në një mënyrë tjetër në momentin kur Ujori takon një person tjetër që vë në dyshim qëndrimin e tij.

Ujorët përfundojnë të jenë të lakueshëm dhe gjithmonë kërkojnë një të vërtetë absolute ose diçka që i lëviz. Kjo do të thotë se nuk ka shumë kohë për premtime të pakuptimta ose “të dobëta”. Jo gjithmonë ajo që ai mendon se është e drejtë dhe nxjerr përfundime se personi tjetër gjithashtu mban mend. Por mos harroni: ata nuk janë të këqij, ata ndryshojnë shumë lehtë.

 

 

Burimi / https://italiafeed.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top