Këshilla & Arsye

May 14, 2018 | 13:30

8 sekretet që nëna mund t’i mësojë vajzës në fushën e dashurisë

Padyshim që nëna është busulla për fëmijën e saj, sidomos për vajzën e cila ka nevojë për këshillat e saj edhe në fushën e ndjenjave.

Dhe për më tepër kur i duhet të ndahet nga fëmijëria dhe të njohë një tjetër dashuri e cila pa dyshim ka sekretet e saj. Dhe kush më mirë sesa nëna mund të të ndihmojë që të jesh e suksesshme në këtë pjesë, këshillat që secila vajzë duhet t’i ketë vath në vesh.

Ja cilat janë 8 sekretet që çdo nënë mund t’i mësojë vajzës së saj pikërisht në fushën e dashurisë.

  1. Të respektosh partnerin, mos hiq dorë nga dialogu
  2. Jini të duruar, flisni në kohën e duhur
  3. Ji gjithmonë një grua, përtej të qenurit bashkëshorte dhe nënë
  4. Ndjenja e përgjegjësisë
  5. Ji e sinqertë me partnerin
  6. Mos kini turp të shkëmbeni ledhatime me bashkëshortin
  7. Kur diskuton, mëso të thuash ‘Më fal’
  8. Ji e gatshme të ndryshosh ide, kur kupton që je gabim
To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com