FB

December 1, 2021 | 8:05

9 cilësitë e një marrëdhënieje të shëndetshme dhe të lumtur

Nuk ka “marrëdhënie perfekte”. Le ta pranojmë – të gjithë janë njerëz dhe të gjithë kanë të meta. Sinqerisht, marrëdhëniet mund të jenë zhgënjyese, sfiduese dhe të vështira. Ato nuk ndodhin brenda natës, por kërkojnë kompromis dhe punë të palodhur. Kur e arrini menjëherë, një marrëdhënie ka të bëjë thjesht me dy njerëz të papërsosur të gatshëm të pranojnë të metat e njëri-tjetrit. Të dy partnerët duhet të punojnë me dallimet e tyre për të krijuar një lidhje të shëndetshme dhe të qëndrueshme.

Në këtë artikull, ne hedhim një vështrim në 9 cilësitë themelore që përbëjnë një marrëdhënie të shëndetshme dhe të lumtur:

  1. Përputhshmëria
  2. Respekti i ndërsjellë
  3. Individualiteti
  4. Komunikimi i hapur
  5. Besimi
  6. Përgjegjësia e përbashkët
  7. Mirësia
  8. Përgjegjësia
  9. Humori

 

Burimi / https://www.stylecraze.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top