FB

December 1, 2021 | 8:00

THËNIE / Në jetë duhet të dish të mbrohesh. Por gjëja më e keqe është të mbrohesh nga ata që nuk e kishe menduar kurrë se mund të të lëndonin

“Në jetë duhet të dish të mbrohesh. Por gjëja më e keqe është të mbrohesh nga ata që nuk e kishe menduar kurrë se mund të të lëndonin”.

Samuel Lion

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top