Marrëdhënie

November 14, 2020 | 8:15

A është martesa e duhur? Çfarë e bën një partner të dashurojë në të vërtetë?

Ka njerëz që kanë një partner, por që ndihen aq të vetmuar dhe bosh sa është sikur nuk e kanë një të tillë. Nga ana tjetër, të tjerë, për të mos pritur, vendosin të ecin pranë një personi të gabuar dhe, me egoizmin e tyre, nuk e lejojnë atë person të shkojë larg, edhe nëse e dinë që nuk i bëjnë ata të lumtur.

%d0%b1%d0%be%d1%80%d1%8f-%d0%b8-%d0%be%d0%bb%d1%8f-%d0%b2-%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%be%d0%bc-%d1%81%d0%b5%d0%bd%d1%82%d1%8f%d0%b1%d1%80%d1%8c-2015

Ka njerëz që kryejnë martesa ose fejesa të prishura sepse besojnë se të qenit vetëm është e vështirë dhe e papranueshme. Ka njerëz që vendosin të zënë vendin e dytë, duke u përpjekur të arrijnë të parët, por ai udhëtim është i vështirë, i pakëndshëm dhe na mbush me dhimbje dhe braktisje.

Akoma, ka njerëz të tjerë që janë vetëm, jetojnë dhe shkëlqejnë, dhe e lënë veten të mbingarkohen nga jeta në mënyrën më të mirë. Njerëz që nuk shuhen, përkundrazi, që ndizen çdo ditë më shumë.

Njerëzit të cilët mësojnë të shijojnë vetminë, sepse i ndihmon ata të afrohen më shumë me veten e tyre, të rriten dhe të bëhen më të fortë brenda. Këta njerëz janë ata që një ditë, pa ditur saktësisht se kur dhe pse, do të gjejnë pranë tyre një person që i do me të vërtetë dhe, atëherë, ata do të dashurohen në mënyrën më të bukur.

Dhe tani mund të themi “kështu ishte”!

Përgatiti Orjona Tresa

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top