Pika referimi

December 28, 2020 | 8:05

Angela Merkel, një shkencëtare që flet disa gjuhë, e thjeshtë e me këmbë në tokë, që e jeton me përulësi jetën e saj

Angela Merkel, gruaja më e fuqishme në botë që dërgon 1,500 miliardë euro çdo vit, nuk jeton në pallat apo e rrethuar nga shërbëtorë. Ajo kalon kohën në një apartament me qira me bashkëshortin e saj. Paguan faturat e energjisë, ujit, telefonit, internetit dhe të të gjitha abonimeve – televizion, gazeta …

1

I blen vetë librat e saj. Bën pazaret e saj në treg dhe në minimarket. Nuk nget një sedan luksoz, dhe as vesh rroba luksoze.

Angela Merkel – një shkencëtare që flet disa gjuhë, e cila u bë Kancelare e ekonomisë së tretë më të madhe në botë, mbeti e thjeshtë e me këmbë në tokë, dhe e jeton me përulësi jetën e saj …

Një gazetare e pyeti së fundmi: “Mbaj mend që të kam fotografuar me të njëjtën veshje si disa vjet më parë!” Ajo u përgjigj: Detyra ime është t’i shërbej popullit tim, unë nuk jam modele. Ja pra, ç’do të thotë të jesh një politikane e vërtetë!!!

Përgatiti Orjona Tresa

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top