FB

March 1, 2022 | 0:01

Anila Hetoja, Sensitive!

E pandalshme e krejt shpërthyese në ndjesitë e saj. Anila Hetoja rikthehet në radiografi me emocione të reja në rrugëtimin që përkufizon jetën e saj si artiste. Sensitive është surpriza e këtij muaji, ekspozita vetjake që çelet në muajin e gruas, në mars.

kopertina_anila-hetojaNë punimet e prezantuara edhe në revistë, Anila përcjell mesazhe të forta për jetën, për gruan, për gra të veçanta, të hekurta, të fuqishme.

Me energjinë pozitive që e karakterizon, artistja Hetoja na kujton se jeta është mjaft e bukur dhe duhet të dimë si ta jetojmë e të kujdesemi shumë për të.

Të qenit grua në karrierë dhe profesioniste na prezantojnë një Anilë që si gjithmonë punon fort për të arritur aty ku dëshiron.

Falë aftësive njerëzore dhe profesionale ajo ia ka dalë gjithmonë.

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top