Radiografi

April 1, 2021 | 9:16

Ardit Çela: Zgjedhja e duhur për qarkun e Beratit!

Në numrin e ri të revistës “Psikologjia” do të lexoni:

Ardit Çela: Zgjedhja e duhur për qarkun e Beratit!

img-20210401-wa0000

Pjesë e Lëvizjes Socialiste për Integrim që prej vitit 2004, ku i dha jetë fillimisht Lëvizjes Rinore për Integrim, Ardit Çela starton një hap të rëndësishëm në konkurrimin për përfaqësuesin e denjë për qarkun e Beratit në zgjedhjet parlamentare të 25 prillit.

Në radiografinë e revistës “Psikologjia”, Ardit Çela thekson se me marrjen e mandatit si deputet, do ta kthejë Beratin, Kuçovën, Skraparin, Dimalin dhe Poliçanin, në qendër të zhvillimit ekonomik dhe social. Fokusi i tij dhe i programit të LSI-së do të jetë hapja vendeve të reja të punës nëpërmjet mbështetjes së bujqësisë, turizmit dhe thithjes së investimeve të huaja.

Jashtë politikës, Ardit Çela rrëfen angazhimet e tij profesionale, të qenit drejtues në pesë vitet e fundit i kompanisë më të madhe mediatike “Panorama Group”, marrëdhënien e veçantë me letërsinë dhe sportet, si dhe na prezanton me familjen e tij, njeriun që falë mbështetjes dhe sakrificave të prindërve ka arritur të jetë ai që është sot. 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top