Radiografi

March 1, 2021 | 8:02

Art ORL Clinic: Shëndeti juaj, misioni ynë!

Art Orl Clinic është lider në kirurgjinë estetike dhe e vetmja klinikë që zgjidh gjithë problematikën e sferës ORL.

Me ekipin më të mirë të mjekëve: Besim Boçi, Jetmira Fejza Bulaj, Roven Sinani, në klinikë realizohen ndërhyrje kirurgjikale nga më të vështirat e sferës ORL me një sukses të padiskutueshëm.

Që nga operacionet për çarjen e daulles dhe infeksionet në vesh, endoskopia e sinuseve për polipozat nazale dhe sinuzitet kronike, ndërhyrjet për sëmundjet e tumoret e laringut dhe gjëndrave të pështymës, etj.

Vend kryesor zënë ndërhyrjet e kirurgjisë estetike, veçanërisht rimodelimi i hundës. Ndërhyrje pa dhimbje dhe ënjtje, rikuperim i shpejtë i pacientëve.

Klinika disponon teknologjinë më të avancuar në patologjitë orl, radiofrekuencën dhe mikrodebrajter, piezo dhe frezë diamanti në rinoplastikë, ligaturë në operimin e bajames dhe gjëndrës tiroide.

Art Orl Clinic, aty ku mjekësia kthehet në art dhe arrihet perfeksioni funksional dhe estetik.

kopertina

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top