FB

March 1, 2021 | 8:00

THËNIE / Mënyra më e mirë për të qëndruar në marrëdhënien tuaj është të mbani të tjerët larg marrëdhënies tuaj

“Mënyra më e mirë për të qëndruar në marrëdhënien tuaj është të mbani të tjerët larg marrëdhënies tuaj” – Carlos Wallace

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top