Në fokus

June 2, 2018 | 14:28

Biri im, fale këtë nënë ndonjëherë të lodhur, ndonjëherë nervoze

Biri im, fale këtë nënë ndonjëherë të lodhur, nganjëherë nervoze… fale këtë nënë që nganjëherë mendon për larjen e enëve dhe jo për të qenë me ty… fale këtë nënë që nganjëherë përpiqet të flejë një orë më shumë…

Fale këtë nënë që ndonjëherë qan duke ju mbajtur në krahët e saj, por për lumturinë e pastër e të pasurit pranë…

Fale këtë nënë që nganjëherë nuk pushon edhe gjatë natës.

Fale këtë nënë që ndonjëherë qesh me shijen e fjalëve të thëna gjysmë…

Fale këtë nënë që ndonjëherë ju shikon dhe nuk mund t’ju ndihmojë, por ju thotë “çfarë do të bëja pa ty”.

Fale këtë nënë që, pavarësisht nga dashuria e saj për ju, është e detyruar të largohet nga ju që të shkojë në punë dhe të krijojë një të ardhme më të mirë…

Fale këtë nënë që ngre ndonjëherë zërin e saj dhe pastaj bërtet në heshtje…

Fale këtë nënë që nganjëherë ngrihet në mes të natës për të kontrolluar nëse merrni frymë…

Fale këtë nënë për të gjitha momentet që nuk ka kaluar me ju. Merreni këtë përkëdhelje dhe mbani mend se çdo gjë që bën një nënë, gjithmonë e bën me dashurinë e madhe që ajo ndjen për ju. Ajo e bën atë me zemër dhe shpirt sepse për të ju jeni dhe do të mbeteni gjithmonë gjëja më e rëndësishme në jetën e saj.

Dhe ti nënë fale këtë djalë i cili nganjëherë bën trillime, qan dhe sheh për ju. Mendoni për buzëqeshjen e tij pa dhëmbë, mendoni kur ai ju thirri “nënë” … uluni dhe përqafojeni, për gjithë jetën ai do të jetë vetëm një fëmijë dhe ju një nënë.

 

Përgatiti: Brikela Daci | Burimi / tuttorete.info

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com