FB

November 27, 2021 | 8:26

Bukuri & Shkëlqim / Sekreti për të njohur një milaneze janë flokët e saj të gjatë dhe me shkëlqim

Sekreti për të njohur një milaneze është aty për ta parë të gjithë. Ky nuk është modeli më i fundit i çantës, aq më pak veshja plot stil, por flokët e çmuar, të cilët ndryshojnë nga të tjerët për disa konotacione thelbësore.

Siç shihet edhe nga rrjetet sociale, flokët në fjalë janë – ose duket se janë – të mbinatyrshëm në formë, prerje dhe ngjyrë. Të lëmuar ose me valëzim të paqartë, i gjatë mbi supe, ka hije hiri, lajthie, mjalti dhe kafe që, të përziera ose të zbardhura mjeshtërisht nga deti, krijojnë atë efekt të përjetshëm të shkollës së mesme.

Pas kësaj, milanezja, për t’u dukur bukur pa mundim, ia beson kujdesin stilistit të enklavës mes Corso Magenta, San Babila dhe Corso Garibaldi, prerjet të të cilit janë shumë cilësore dhe palosja pothuajse e padukshme. Synimi është që të mos dukemi kurrë shumë të shtrembëruar dhe të fitojmë atë gjendje të papërsosmërisë së përsosur, e cila në këtë pikë nuk është më ekskluzive për francezët.

Burimi / https://www.elle.com

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top