FB

November 28, 2021 | 8:00

THËNIE / Kur populli ka frikë nga qeveria ka tirani, kur qeveria ka frikë nga populli ka liri!

Kur populli ka frikë nga qeveria ka tirani, kur qeveria ka frikë nga populli ka liri!

Thomas Jefferson, Presidenti i tretë i Shteteve të Bashkuara

img_e5878

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top