Marrëdhënie

January 5, 2021 | 8:26

Ditët fillojnë me dashuri nëse hapni sytë e zemrës

Ditët fillojnë me dashuri nëse hapni sytë e zemrës.

Dyert hapen nëse shkoni në atë drejtim.

Bimët lulëzojnë nëse i ujitni dhe kujdeseni për to.

Pasioni rritet nëse e dëshironi.

Mendja pushon nëse e ndihmoni.

Trupi stërvitet nëse e ushtroni.

Një hije ju mbron nëse e lejoni të jetë afër jush.

Muzika ju emocionon nëse ndaleni dhe e dëgjoni atë.

E jetoni dashurinë intensivisht nëse doni veten të parën.

Nuk mund ta marrim njëri-tjetrin për dore, por mund ta përkundim zemrën dhe ta përqafojmë atë me gjithë madhështinë e saj!

Kjo na transformon!

1

Përgatiti Orjona Tresa / Burimi nga Blogu ‘Vivi, sorridi, danza”

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top