Radiografi

January 1, 2021 | 8:00

Dr. Shkëlqim Hoxha, Doktori i zemrave!

Dr. Shkëlqim Hoxha është specialisti invaziv që do t’ju ndryshojë jetën. Aktualisht doktor Shkëlqimi punon në një prej spitaleve më me emër në Turqi dhe paralel jep kontributin e tij edhe në Shqipëri.   

Doktor Shkëlqimin e gjeni çdo muaj pranë spitalit Gjerman në Shqipëri me vizita, kontrolle dhe ndërhyrje kardiovaskulare sipas nevojave të pacientëve dhe rastet e vështira, të cilat nuk mund të kurohen këtu, doktori i mundëson shërimin në Turqi, duke i ofruar paketë shendëtesore.

Në një rrëfim ekskluziv, specialisti invaziv kardiovaskular Shkëlqim Hoxha rrëfen suksesin e plotë të ndërhyrjeve që ka realizuar, me kurim të 100% të rasteve.

Gjithçka mbi problematikat kardiovaskulare, vendosje baterie në zemër, stentim koronar, stentim periferik, këmbë diabetike, variçe, ndërhyrje që realizohen sipas protokolleve të fundit të mjekësisë pa dhimbje, plagë dhe me rehabilitim të shpejtë.

Doktor Shkëlqim Hoxha, specialisti invaziv kardiovaskular që kthen shpresën dhe besimin tuaj në shëndet!

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top