Thënie

January 5, 2021 | 8:00

THËNIE / “Dimri është koha për rehati, është koha për shtëpinë”

THËNIE / “Dimri është koha për rehati, për ushqim të mirë dhe ngrohtësi, për prekjen e një dore miqësore dhe për një bisedë pranë zjarrit: është koha për shtëpinë.” – Edith Sitwell

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top