Radiografi

March 1, 2019 | 10:19

ENT Clinic, në emër të së bukurës, klinikë ORL dhe e Kirurgjisë Estetike

Në numrin e ri të revistës “Psikologjia” do të lexoni:

ENT Clinic, në emër të së bukurës.

ENT, klinikë ORL dhe e Kirurgjisë Estetike.

Mjekët Julian Dervishaj dhe Bledi Nini janë ata që bëjnë të mundur korrigjimin e defekteve dhe anomalive në pamje, si pasojë e aksidenteve apo sëmundjeve të ndryshme. Pas mijëra ndërhyrjeve dhe orëve të tëra të kaluara në sallë, doktor Juliani dhe Bledi janë një alternativë e shkëlqyer për të gjithë ata pacientë që duan të zgjidhin një problem dhe t’u bëhet realitet ëndrra për t’u ndierë më të bukur.

kopertina

ENT Clinic është zgjidhja për të rritur vetëbesimin dhe për t’u dukur dhe ndjerë më mirë me veten. Këshilla dhe informacion i larmishëm për të gjithë ata që duan të bëjnë rimodelimin e hundës, veshëve apo pamjes. Një vëmendje e veçantë i kushtohet Tonsilektomisë, bajameve dhe polipeve të hundës, mbi praktikat më të fundit botërore për përkujdesjen e tyre.

ENT Clinic, për pacientë të bukur jashtë, por më së shumti të lumtur brenda.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top