Radiografi

February 1, 2021 | 8:03

Eurofarma T&Q Tolica: Shëndeti në duar të sigurta!

 

Eurofarma T&Q Tolica, prej tri dekadash në treg është garancia e prodhimeve të fundit të farmaceutikës botërore me ndikim serioz në shëndetin e gjithsecilit.

Me një gamë të gjerë artikujsh si: antibiotikë, produkte ekzaminimesh, preparate okulistike, dermatologjike, vaksina dhe teste të ndryshme, Eurofarma T&Q Tolica ka furnizuar me barna të cilësisë së lartë tregun shqiptar gjatë periudhës së tranzicionit dhe në vazhdim.

Për publikun e gjerë, Eurofarma T&Q Tolica prezanton suplementet më inovative, nga bashkëpunimi me kompanitë farmaceutike më me emër në Greqi, Spanjë dhe Zvicër.

Suplemente ushqimore si: Arikol, Aritens, Diosmine Plus, Acid Folik, Efekol për të rritur dhe fëmijë, Silben, Supmaks C etj, janë tanimë në treg, të sugjeruara nga mjekët specialistë.

Eurofarma T&Q Tolica, pararojë e prodhimeve më të fundit të farmaceutikës botërore, medikamente që i japin zgjidhje problematikave shëndetësore.

1

Adresa:

Rruga “Myslym Shyri” Numër 102/1 1001 Tirana Albania
+355 68 20 26 686 | +355 42 23 40 48
[email protected] | [email protected]
Eurofarma T&Q Tolica sh.p.k | www.eurofarma.al

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top