FB

June 1, 2024 | 0:01

Global Fashion Progress: Konfederata Botërore nr.1 në botë në fushën e bukurisë dhe modës!

Me 20 vende anëtare dhe skuadra deri në 200 persona, Konfederata ofron një arenë për shkëmbimin e ideve, trajnimit profesional dhe promovimit të vlerave kulturore.

messenger_creation_2289468e-e1f1-4cd0-b03b-ae3148eafbd7

Global Fashion Progress përfaqësohet këtë vit me Presidenten shqiptare, Lidiana Koçkiçi.
Konfederata GFP, në bashkëpunim me shkollat dhe akademitë evropiane të modës dhe estetikës, siguron një platformë për trajnimin e ardhshëm të talenteve në industrinë e bukurisë dhe krijon mundësi për bashkëpunim dhe zhvillim në nivel global.
Projekti VET për Ballkanin Perëndimor, një mundësi e shkëlqyer për arsimimin profesional të të rinjve. Themeluar nga Bashkimi Europian, VET kontribuon në përmirësimin dhe modernizimin e sistemeve të arsimit profesional në katër vende partnere: Shqipëri, Bosnje, Hercegovinë, Mali i Zi dhe Kosovë, për forcimin e marrëdhënieve ndërmjet VET dhe tregut të punës.
Në Projektin Vet janë të përfshirë partnerë ballkanikë, biznese dhe organizata biznesi, shkolla 9-vjeçare dhe të mesme, nxënës, prindër dhe ministri përkatëse.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top