Radiografi

October 1, 2017 | 8:39

Hatixhe Llukaj: La femme de Biogénie

Tanimë ajo i është përkushtuar të njëjtës moto të cilën e ka adaptuar prej kohësh: “Të punosh dhe vetëm të punosh”. Hatixhe Llukaj, kjo grua e fortë dhe plot ndjenja, që ka çarë me inteligjencë në rrugën e biznesit, ku njihet me Salon Beauty Farm, thotë se ndihet e përmbushur në jetën e saj. Ndaj për të mbajtur të shëndoshë lidhjen mes jetës shpirtërore dhe asaj fizike, i është përkushtuar punës. Me vlerësimin për të bukurën dhe vëmendjen ndaj një imazhi të kuruar, Hatixhe Llukaj, ka kthyer në sfidën e saj të përhershme produktin “Biogénie”.

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com