Lifestyle

July 30, 2020 | 10:50

Haxhi në epokën e koronavirusit (foto)

 

Pelegrinazhi vjetor i Haxhit i kryer nga myslimanë nga e gjithë bota ka filluar në Arabinë Saudite. Por për shkak të koronavirusit, numri i është zvogëluar, me vetëm 10,000 pelegrinë.

Vizitorëve ndërkombëtarë u është ndaluar të bëjnë udhëtimin shpirtëror për në Mekë, të vetmit të huaj që lejohen të marrin pjesë janë ata që banojnë në mbretëri.

1 2 3 4

5 8 9

10 11 5760

Burimi: The Guardian

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top