Radiografi

July 31, 2020 | 21:56

Majlinda Galica Dibra: Diva e Shkodrës!

“Perde Majlinda” brand-i i suksesshëm i luksit në çdo detaj.

Perde, kuverta, çarçafë, jorganë, mbulesa tavoline, jastëkë gjumi dhe dekorativë, peshqirë dhe aksesorë të personalizuar, që i nevojiten arredimit estetik të ambienteve familjare, shtëpive të pushimit, resorteve turistike, hoteleve, restoranteve në mbarë Shqipërinë dhe jashtë saj, deri në kufijtë e largët me Amerikën dhe Australinë.

Materialet më cilësore, punimet më të bukura, dizenjo dhe ngjyra unike, gërshetuar me artin e mjeshtres me përvojë mbi 30-vjeçare, Majlinda Galica Dibra. “Perde Majlinda” është investimi serioz në qytetin e Shkodrës, prej nga ku shumë njerëz, biznesmenë dhe personalitete të politikës, artit dhe kulturës zgjedhin të modelojnë dhe veshin shtëpinë, me syrin e duarartës Majlinda.

“Perde Majlinda” bën dërgesa në të gjithë Shqipërinë me postën Adex, sipas

përmasave të dërguara nga klientët. Dërgesa bëhen gjithashtu në Kosovë, Maqedoni dhe në Europë, si Belgjikë, Angli, Zvicër, Amerikë, Gjermani etj.

1

Adresa: Rruga Pedonalja e Çinarit | Cel: +355 69 25 08 708 / (0) 69 27 03 833 | Facebook: perde_majlinda | Instagram: perde_majlinda

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top