FB

November 20, 2021 | 8:05

Marrëdhënia në çift, si të krijoni një të ardhme me partnerin tuaj

Krahas dashurisë, e cila lind spontanisht duke shkuar përtej gjithçkaje është gjithashtu e rëndësishme të vlerësohet objektivisht nëse ka afinitete reale me partnerin. Le të shohim së bashku se si të kuptojmë nëse është e mundur të ndërtojmë një të ardhme me të dashurin.

Të vendosësh për të nisur një bashkëjetesë apo martesë është një zgjedhje që kërkon një ndërgjegjësim serioz për hapin që do të hidhet dhe mbi të gjitha njohje të mirë të tjetrit. Shpesh, çiftet shpërthejnë kur ndajnë jetën e përditshme në tërësi, shpesh ndodh për shkak të një larmie synimesh dhe objektivash, nga pikëpamja e vlerave dhe e projektit jetësor që dikush dëshiron, gjë që është mirë të mos e nënvlerësojmë.

Dashuria nuk mjafton, ju duhet të njiheni

Të ndihemi vetëm nuk mjafton për të na mbajtur të bashkuar dhe mund të ndodh që edhe të zbehet në plan të dytë, kur përplaset me një realitet të përditshëm që përbëhet gjithashtu nga praktika dhe ndarja e përbashkët. Të pyesësh se kush është tjetri, cilat janë zakonet e tyre, në çfarë besojnë, është mënyra më e mirë për të parandaluar që ideja jonë për një jetë të lumtur dhe të përmbushur të mbytet dhe të shndërrohet në diçka krejtësisht tjetër.

Pra, në vend që të kapeni nga nxehtësia e momentit, gjëja më e mirë është të njihni partnerin tuaj dhe të vlerësoni mirë nëse është e mundur të ndërtoni apo jo një të ardhme së bashku.

 

 

Burimi / https://www.piusanipiubelli.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top