FB

April 8, 2021 | 8:10

Mesazhi i ditës: Nuk është kurrë vonë për të ndryshuar!

*Luciana Saugo, Trajnere Louise Hay

Ke menduar dhe vlerësuar një situatë për një kohë të gjatë dhe ka ardhur koha për të marrë një vendim.

Kontrolloni me kujdes situatën për atë që është në të vërtetë duke rishikuar planet dhe duke u kujdesur për detajet.

Mund të mendoni se është shumë herët për të bërë një hap përpara? Jini të kujdesshëm sepse duke i shtyrë mund të humbni sinkronitetin e favorshëm.

Zbatimi i asaj që mendoni se do t’ju çojë në një realizim të shkëlqyeshëm, vendimet e marra, do të sjellin rezultatet e dëshiruara.

1Lajme të mira që vijnë, fitore dhe promovime së bashku me ide dhe frymëzime të shkëlqyera që do t’ju bëjnë të kaloni këtë periudhë të veçantë për ju.

Fundi i një situate të vështirë është afër dhe më në fund do të jeni në gjendje të shihni dritën në fund të tunelit. Lëreni dhe ecni përpara në një drejtim të ri.

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top