FB

December 6, 2021 | 13:02

Ngjyra e syve zbulon tiparet e personalitetit tuaj

Sot duam të flasim me ju se si të kuptoni shpirtin e një personi, përmes ngjyrës së syve. Gjithmonë është thënë se sytë janë pasqyra e shpirtit. Në fakt, i pari që e tha ishte Platoni, por më vonë, u bë një frazë shumë e zakonshme. Sigurisht që pasqyron realitetin, secili prej nesh është në gjendje të shohë tek një person tjetër, shpirtin e tij. Edhe pse shpesh jo të gjithë sytë mund të flasin dhe jo të gjithë sytë mund të lexojnë shpirtin e një personi.

Ngjyra e syve përshkruan disa tipare të personalitetit tuaj

Është e vërtetë që sytë përshkruajnë disi personalitetin e një personi, sigurisht që është e lehtë për t’u kuptuar, përmes linjave të shprehjes, ose thjesht përmes prerjes së syrit. Madje mund të kuptojmë nëse një person është shumë nervoz, nëpërmjet lëvizjes që bën me sytë dhe mbylljes së qepallave.

Mund ta provoni vetë, duke lexuar me kujdes atë që përshkruhet për ngjyrën tuaj

Sipas prof. Anthony Falcone, sytë tanë janë të lidhur ngushtë me strukturën e trurit tonë, në mënyrë që të mund të perceptojmë sekretet e tij.

Sytë e kaltër

Ju keni një mungesë pothuajse totale të melaninës brenda irisit, diçka që ata që kanë sy të errët nuk e gjejnë. Në këtë rast, mund të themi se ata me sy blu kanë një shpirt të ëmbël dhe të ndjeshëm, edhe nëse shpesh u shpëtojnë njerëzve. Për gratë, ne gjejmë një sens të fortë amnor që në moshë shumë të re, për burrat, në vend të kësaj, gjejmë ambicie që ndonjëherë i arrijnë shpejt.

Sytë gri

Është e qartë që sytë e tu janë shumë magjepsës, sepse janë misterioz, të japin ndjesinë se nuk mund t’i depërtosh kurrë, ose të paktën për shkak të ngjyrës së syve, dukesh si “akulli”. Por ky nuk është realiteti, ju jeni njerëz shumë të shoqërueshëm, edhe nëse duhet theksuar se nuk lejoni pothuajse askënd t’ju vërë këmbët në kokë, veçanërisht ata që i doni shumë. Ju pëlqen të jeni në qendër të vëmendjes dhe të jetoni në kaos.

Sytë kafe

Përveç faktit që irisi juaj është i pasur me melaninë, sytë tuaj, edhe pse shumë të zakonshëm, flasin shumë më tepër sesa sytë e pastër. Kjo sepse, shpesh, në syrin kaf ka më shumë nuanca të ngjyrave të ndryshme. Personat me këta sy kanë një personalitet të fortë, ndihen të pamposhtur, janë të sigurt për veten dhe ndonjëherë, mund të jenë egoist, edhe nëse kjo nuk pasqyron gjithmonë personalitetin tënd. Sigurisht që jeni përballur me kohë të stuhishme, por kjo nuk do të thotë që ju zhgënjeni veten, përkundrazi jeni luftëtarë të vërtetë.

Sytë jeshil

Sytë e gjelbër janë sigurisht të rrallë dhe misterioz, ashtu si ata gri, por ndryshe nga ata gri, ata kanë një përqindje më të lartë të melaninës në iris. Gjithmonë ndryshe nga ajo që mund të mendoni për ata që kanë sy gri, ju dukeni vazhdimisht njerëz shumë të dashur, por nuk është gjithmonë kështu. Ju pëlqen të jeni vetëm dhe në paqe, jeni shumë të vetmuar, nuk ju pëlqen kontakti fizik, por nuk e refuzoni, shpesh keni frikë të filloni marrëdhënie të qëndrueshme, sepse ju kanë lënduar shumë herë në jetë.

 

 

Burimi / https://www.nonsolodonna.net/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top