Radiografi

July 1, 2021 | 8:03

Një geisha si Edlina Losha!

Emocione dhe mbresa nga një udhëtim sa shpirtëror, po aq kulturor, veshur nën petkun e një figure sa mistike, po aq dhe magjike!

Edlina Losha, një grua në udhëtim, rrëfen përvojat e saj të mrekullueshme, duke sfiduar pandeminë me shijen e vazhdimësisë në stacione të reja.

Këtë pasion të jetës së saj ajo ua kultivon edhe fëmijëve të kopshtit jo publik “Princi i Lumtur”.

Përvoja ndahet me ta në pikëtakime të panjohurash, në det a në mal, duke u zhvilluar të vegjëlve sensin e gjallërisë, natyrës, të bukurës dhe vetë jetës.

Për ta përjetuar këtë përvojë, është koha për të bërë zgjedhjen e duhur për fëmijën tuaj. Surprizat do t’ju befasojnë!

kopertina_psikologjia_korrik

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top