FB

April 2, 2021 | 8:25

Nuk ka asnjë rregull dashurie që lidh një grua të fortë me një marrëdhënie të pakënaqur

Është shumë e vështirë për ne të hyjmë në një marrëdhënie pa asnjë lloj pritjeje. Sidomos kur jemi më të rritur dhe kemi pasur zhgënjime të mëdha në dashuri, ne nuk ia hapim zemrën askujt dhe shpresojmë që kushdo që meriton një vend në jetën tonë do të vijë, do të qëndrojë dhe do të na ndihmojë të zbulojmë kuptimin e vërtetë të dashurisë së përbashkët.

Sidoqoftë, edhe pse duam të jemi të lumtur dhe të suksesshëm me dikë, gjërat nuk shkojnë gjithmonë siç priten dhe mund të përballemi me zhgënjime dhe nevojën për të filluar nga e para. Pikërisht në këto momente del në pah mençuria dhe pjekuria e grave të forta.

Ato e dinë që jeta është plot me surpriza dhe se ne shpesh duhet të njohim njerëzit e gabuar në mënyrë që të dallojmë personin e duhur. Prandaj, ato nuk e fajësojnë veten për dështimet në dashuri, as nuk i lejojnë vetes të qëndrojnë shumë gjatë në një lidhje që nuk u sjell përfitim.

Një grua e fortë e di që asnjë marrëdhënie nuk mbështetet vetëm në fjalë, por ka nevojë për besnikëri, respekt dhe shumë dialog. Ajo ka pasur përvoja romantike negative dhe ndjenjat e saj janë nënvlerësuar nga shumë njerëz. Pra, sot e dini kur të largoheni dhe kur të vazhdoni përpara. Ajo nuk do të jetë kurrë e kënaqur me të qenin me dikë që nuk është vërtet i përkushtuar dhe që ka frikë t’i nënshtrohet një ndjenje të vërtetë.

Një grua e fortë ka mësuar të jetë e lumtur vetëm, nuk dëshiron që dikush ta kompletojë, por ta bëjë jetën e saj më të mirë se sa është. Ajo dëshiron “gjithçka ose asgjë” dhe nuk lejon që asnjë nga marrëdhëniet e saj të jetë e qetë, pasi e di që koha e kaluar në një marrëdhënie “të vakët” është kohë e humbur. Një grua e fortë nuk ka frikë të heqë dorë nga një lidhje në emër të lumturisë së saj.

Kështu që kur përfshiheni me njërën prej tyre, ju tashmë e dini që duhet të bëni më të mirën tuaj, sepse nuk ka asnjë betim dashurie që e bën një grua të fortë të qëndrojë në një marrëdhënie të palumtur.

 

 

Burimi / https://italiafeed.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top