Radiografi

November 1, 2018 | 9:08

RADIOGRAFI / Selvi Beçaj: Puzzles, një familje e madhe ku formohen vlerat!

Një vend plot imagjinatë, krijimtari dhe argëtim. Kopshti dhe parashkollori “Puzzles” ju fton në hapësirën më plotësuese për fëmijën tuaj, u jep mundësinë fëmijëve të gjejnë dëshirën për të mësuar, të jenë socialë dhe mbi të gjitha, të gjejnë çfarë i bën ata të veçantë nga të tjerët. Kopshti “Puzzles” ofron klasa ndërkombëtare me mësuese të huaja.

Selvi Beçaj, administratore e njëherësh nënë e pesë fëmijëve, në këtë mision të guximshëm ka shumë dashuri për të dhënë. “Puzzles” një institucion arsimor, ofron standarde edukimi, argëtim e zbavitje, si dhe zhvillim të shëndetshëm.

 

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com