Radiografi

May 26, 2016 | 8:45

Revista Psikologjia, Maj 2016

Eglantina Gjermeni: Të jesh vetvetja!

Ajo nuk ka “shkopin magjik” për të ndryshuar gjithçka, por ka bindjen dhe këmbënguljen për të dhënë maksimumin në ndryshimin e urbanistikës. Në një rrëfim ekskluziv, Ministrja e Zhvillimit Urban, Eglantina Gjermeni, flet për ndryshimet me përparësi të iniciativave në pozitat e saj si ministre, sfidat me të cilat ajo është përballur në varkën e kabinetit “Rama”, krejt ndryshe nga ajo e shoqërisë civile, ku kishte udhëtuar më parë. E në këtë udhëtim të vështirë e plot sakrifica, ajo ka me vete përkrahjen e njerëzve më të dashur të saj.

FQ_1

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com