Radiografi

October 26, 2016 | 7:44

Revista Psikologjia, Tetor 2016

Milva Ekonomi: Zonja e ekonomisë

fq_1

Ajo njihet si një nga personalitetet në fushën e statistikave, një femër e pushtetshme në profesionin e saj, njëherazi dhe shumë bashkëpunuese. Milva Ekonomi vjen në një rrëfim mbi arritjet e deritanishme në aspektin profesional, çfarë duhet bërë më shumë për t’i dhënë Shqipërisë imazhin e merituar, aktorët që duhet të mbajnë përgjegjësitë e duhura, si dhe me një profil jetësor që pavarësisht pengesave dhe vështirësive, ka vlerën e vet të të jetuarit.

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com