FB

February 23, 2021 | 8:10

Shenjat që tregojnë se keni një udhëzues shpirtëror

“Udhëzimi i vërtetë është si një pishtar i vogël në një pyll të errët. Nuk tregon gjithçka menjëherë. Por jep dritë të mjaftueshme që hapi tjetër të jetë i sigurt.” – Swami Vivekananda

Të gjithë ne jemi qenie shpirtërore që kemi një përvojë njerëzore, dhe edhe kur jemi këtu në tokë, nuk jemi kurrë vetëm. Udhëzuesit shpirtërorë janë të pranishëm gjatë gjithë jetës sonë dhe është e rëndësishme të kërkojmë shenja të pranisë së tyre. Në përgjithësi, një udhëzues shpirtëror është një qenie hyjnore që buron nga energjia më e lartë (Burimi, Zoti etj.) që vjen për të na ndihmuar të na çojë përmes jetës dhe të na zhgënjejë në rrugën e duhur. Nëse keni ndjerë ndonjëherë sikur dikush po ju shikon, ose jeni duke u udhëhequr ose mbrojtur, dijeni se jeni.

Këtu janë 5 shenjat që tregojnë se një udhëzues shpirtëror është rreth jush:

  1. Blic i dritës

A keni parë ndonjëherë një dritë të papritur blu që me sa duket erdhi nga askund? Një blic i dritës blu është një nga shenjat më të zakonshme që një udhëzues shpirtëror është pranë jush. Ju lutem vini re, kjo nuk do të jetë një dritë blu e pritshme si një goditje rrufeje. Do të shfaqet rastësisht në vendet që nuk do ta prisnit të ndodhte një blic i tillë. Në fakt, në fillim mund të mbeteni të befasuar nga ajo. Shumë njerëz kalojnë nëpër jetë duke i injoruar këto ndezje, por duke qenë të vetëdijshëm për to, ju do të jeni në gjendje të pranoni kur udhëzuesit tuaj të shpirtit po përpiqen të tërheqin vëmendjen tuaj.

  1. Kumbimi në veshë

A keni dëgjuar një zhurmë në veshët tuaj gjatë gjithë kohës? A bëhet gjithnjë e më e dukshme zhurma? Kjo është një shenjë e qartë se keni një udhëzues shpirtëror rreth jush dhe është koha t’i kushtoni vëmendje! Sigurisht, kjo zhurmë nuk do të jetë konsistente dhe do të vijë vetëm gjatë momenteve specifike. Për shembull, ju me siguri do ta dëgjoni kur jeni në mendime të thella ose keni një ndryshim serioz në emocione. Ndërsa kaloni ditën, shënoni se kur filloni të dëgjoni zhurmën. Çfarë po bën? Ku jeni? Çfarë mendimesh keni? Si ndiheni?

  1. Vëzhgimi i grupeve treshe

Modelet janë një gjë e madhe në botën e shpirtrave dhe e njëjta gjë vlen edhe këtu. Nëse po vëreni grupe me tre rreth jush, kushtojini vëmendje. Këto grupe do të organizohen dhe do të vijnë në kohë të çuditshme të ditës. Ju do të jeni në gjendje t’i vini re ato në detaje për sa kohë që i mbani sytë hapur.

Shembujt përfshijnë:

Tre numra të njëjtë (777, 111, 222)

Tre kafshë shtëpiake të njëjta (3 zogj, 3 qen)

Tre ngjyra të njëjta

  1. Prania e pazakontë e emrave të veçantë

Dëgjimi i një emri specifik gjatë gjithë jetës suaj është një shenjë e madhe e një udhëzuesi shpirtëror. Ky emër mund të mos shquhet në fillim dhe ju mund ta shikoni me kujdes, megjithatë, me kalimin e kohës do ta vini re që shfaqet gjithnjë e më shumë. Kjo shpesh është një shenjë që një udhëzues shpirtëror është rreth jush dhe emri që keni parë është në të vërtetë emri i udhëzuesit shpirtëror. Ky emër nuk është diçka e jashtëzakonshme por do të jetë diçka që ju mund ta tregoni për sa kohë që po i kushtoni vëmendje. Ky emër mund të gjendet në çdo gjë, siç janë njerëzit përreth jush, ose në një shfaqje televizive. Do të shfaqet vazhdimisht dhe do të filloni të vini re modelin për sa kohë që dini se çfarë të kërkoni.

  1. Ëndrra të gjalla

Po shihni ëndrra intensive që mbahen mend lehtë? A keni vizione që shfaqen vetëm kur jeni duke medituar? Shumë njerëz i identifikojnë këto realitete dhe ka të bëjë me udhëzuesin shpirtëror. Arsyeja pse udhëzuesit shpirtërorë shpesh komunikojnë me ne përmes ëndrrave është sepse atëherë jemi më të gatshëm për mesazhet e tyre. Kur ëndërrojmë, futemi thellë në mendjet tona të nënndërgjegjshme dhe jemi në gjendje të rilidhemi me natyrën tonë shpirtërore. Me kalimin e kohës, ju mund t’i përdorni këto ëndrra dhe vizione dhe t’i bashkoni ato për të nxjerrë një mesazh nga udhëzuesit tuaj. Mbani një fletore pranë shtratit tuaj dhe shkruani çdo model, vizion ose ëndërr të përsëritur.

Të gjithë ne kemi udhëzues shpirtëror dhe duke përdorur këto 5 shenja do të jeni në gjendje të dini kur tuajat po komunikojnë me ju.

 

 

 

Burimi / https://cajspirituality.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top