FB

May 11, 2022 | 9:16

Shenjat që tregojnë se lidhja juaj është një dështim, përsa i përket jetës seksuale

Kur ka qenë hera e fundit që keni kryer marrëdhënie seksuale? Disa ditë më parë? Një javë? Një muaj? Apo nuk mund ta mbani mend herën e fundit kur e keni bërë atë? Ndonëse ka shumë arsye të vlefshme pse seksi kthehet prapa, nëse sinqerisht nuk e mbani mend herën e fundit kur keni qenë intime (apo edhe më keq, mos u interesoni), mund të jeni duke shkuar drejt një martese pa seks.

6138378-0-image-a-106_1542130346696

Pasi të keni ndërprerë marrëdhëniet seksuale për më shumë se një vit, problemi në çift është i madh. Shumë më e lehtë për t’u kushtuar vëmendje shenjave që tregojnë se ka telashe përpara … dhe veproni TANI.

Nuk keni qenë kurrë rehat duke folur për seksin

Çiftet që mbijetojnë dhe lulëzojnë seksualisht janë ata që flasin hapur për seksin. Pothuajse të gjitha problemet e seksit mund të zgjidhen nëse jeni në gjendje t’i diskutoni gjërat me partnerin tuaj.

Ju nuk përpiqeni të dukeni tërheqës për njëri-tjetrin

Tërheqja është thelbësore nëse seksi do të mbijetojë afatgjatë. Të gjithë do të donim të mendonim se është ajo që po ndodh nga brenda është e rëndësishme, por tërheqja fizike është një faktor i madh në dëshirën afatgjatë.

Fëmijët tuaj marrin gjithë dashurinë dhe vëmendjen tuaj

Vërtetë, foshnjat kanë nevojë për vëmendje të vazhdueshme dhe seksi me të drejtë zë vendin e pasëm për gjashtë muajt e parë pas lindjes (të paktën – realiteti është më shumë si dy vjet).

Ju shmangni sytë nëse seksi ndodh në TV ose në një film

Shumë çifte i shohin skenat e seksit në filma ose në televizion si frymëzuese dhe eksituese. Nëse, në vend të kësaj, të dy shmangni kontaktin me sy, shikoni ekranin si lepuj të kapur në fenerët dhe të dy do të planifikojnë të ecin përpara, një martesë pa seks mund të jetë në plan.

Ju shkoni në shtrat në orare të ndryshme për të shmangur seksin

Të jesh në të njëjtin shtrat, zgjuar, në të njëjtën kohë do të thotë se ka një mundësi që të ndodhë seksi. Nëse shmangni të shkoni në shtrat në të njëjtën kohë me partnerin tuaj, po e ulni këtë mundësi.

 

 

Përgatiti K.I / Burimi www.dailymail.co.uk

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top