FB

November 18, 2021 | 8:50

Si ta mbani një djalë të interesuar pa fjetur me të

Ka kaq shumë mbi glorifikimin e seksit që ndodh praktikisht kudo, sa që shumë njerëz nuk besojnë se ju mund të krijoni marrëdhënie të suksesshme pa seks.

Mos më keqkuptoni, nuk e mohoj vendin e intimitetit fizik kur dashuron dikë. Megjithatë, nuk është e pamundur të kesh një marrëdhënie të suksesshme pa të. Pra, po, ju mund të dilni me një djalë pa fjetur me të.

Nëse jeni duke pyetur veten se si ta bëni një mashkull të lumtur pa fjetur me të, më poshtë jepen disa këshilla që ju vijnë në ndihmë.

  1. Të keni një jetë
  2. Interesohu për atë që i intereson atij
  3. Bëhu shoku i tij
  4. Kini një sens humori
  5. Jini spontan
  6. Kujdesuni për pamjen

 

Burimi / https://olubunmimabel.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top