FB

January 1, 2022 | 6:00

Taulant Çekrezi, Tirana, ideja ime 2022!

Kryeqyteti ishte rikthimi tek ëndrra për Taulantin, për t’iu përkushtuar dhe për të qenë tejet aktiv me profesionalizmin e tij.

Piktor, arkitekt, dhe interior dizajn, shumë objekte që nga hotele, qendra biznesi, vila, bar-restorante, zyra dhe apartamente në të gjithë Shqipërinë mbajnë firmën e tij.

kopertina_taulanti_web

Taulant Çekrezi është artisti dhe profesionisti që nuk njeh limite, duke jua bërë të lehtë zgjidhjen.

Nëse dëshironi të rikonceptoni ambientet tuaja, misioni përmbushet sepse ai është njëherësh ideues dhe konstruktues.

Falë vizionit dhe përvojës, taulant Çekrezi ju ofron një model të ri jetese!

 

STUDIO PICASSO

Cel: +355 68 416 8888

E-mail: [email protected] 

Facebook: Talia Picasso

Instagram: taulantcekrezi

Linkedin: Taulant Cekrezi

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top