FB

March 28, 2022 | 11:00

TEST / Cili prej çifteve në foto nuk është një familje?

Cila nuk është familje? Bëni këtë test psikologjik për të ditur gjëra për personalitetin tuaj që nuk i dinit më parë.

psychological-test-which-one-is-not-a-family

Ka një sërë faktorësh që ndikojnë në shëndetin tonë, duke përfshirë marrëdhëniet. Lloji i marrëdhënieve (me anëtarët e familjes dhe të tjerët) që ne krijojmë që në vitet tona të hershme të jetës kanë një ndikim të thellë në mënyrën se si e shohim botën, psikologjinë dhe personalitetin tonë. Ju duhet të shihni me kujdes foton e dhënë që përbëhet nga tre familje secila me një nënë, një baba dhe një fëmijë. Dhe, më pas identifikoni, cili nga tre nuk është familje?

Nëse përgjigja juaj është nr. 1

Ju jeni dikush që nuk është i orientuar drejt familjes dhe më së shumti i jep përparësi miqve dhe kolegëve. Arsyeja pse keni zgjedhur këtë familje është ndoshta mendoni se babai në foto është i pakujdesshëm ndaj fëmijës dhe nënës. Ose mund të mendoni se nëna e mban fëmijën larg babait që duket i papërgjegjshëm. Edhe pse ju e keni zgjedhur këtë si një familje të rreme, është ende një familje e vërtetë ku nëna gjendet për të mbajtur fëmijën dhe për ta mbrojtur atë nga një baba i pakujdesshëm. Përgjigja juaj lë të kuptohet se ju mund të jeni rritur pa një figurë të fortë babai. Interpretimi juaj gjithashtu zbulon se jeni një person i kujdesshëm. Ju dëshironi të përmirësoni jetën e njerëzve të tjerë dhe të shijoni atë ndjenjë lumturie. Ju mund të mos e dini se çfarë është një familje e vërtetë, por instinktet tuaja amtare ju shtyjnë të mbroni të tjerët nga lloji i dhimbjes që keni vuajtur në jetën tuaj.

Nëse përgjigja juaj është nr. 2

Atëherë, ju jeni një person i orientuar drejt familjes dhe vlerësoni të dashurit më shumë se çdo gjë në këtë botë. Ju mund ta keni gjetur këtë familje si false sepse të moshuarit janë shumë të përqendruar te vetja. Si nëna, ashtu edhe babai po e injorojnë fëmijën dhe as nuk e mbajnë për dore njëri-tjetrin. Interpretimi juaj tregon se ju besoni se familja duhet të jetë një prioritet i rëndësishëm dhe i parë. Ata që vendosin nevojat e tyre familjare në radhë të parë mund të ndërtojnë marrëdhënie të qëndrueshme dhe të qëndrueshme. Ju ndiheni si një person që dëshiron që njerëzit e dashur të jenë gjithmonë të lumtur. Prandaj, ju bëni përpjekje për të krijuar besim dhe për të mbajtur angazhimin.

Nëse përgjigjja juaj është nr. 3

Ju mund të keni një të kaluar traumatike ose keni qenë në një familje jofunksionale. Sepse familja 3 është një familje e lumtur dhe e dashur. Fotografia përshkruan prindër të kujdesshëm dhe të dashur, si dhe lidhje të mirë me fëmijën. Është e vështirë të besohet se kjo familje është e rreme! Mendimi juaj lë të kuptohet për të menduarit negativ dhe sëmundje psikologjike dhe mungesë besimi. Një perceptim i tillë mund të ketë ardhur nga prindërimi i keq dhe marrëdhëniet e dobëta që në moshë të re. Ju mund të keni qenë dëshmitarë të abuzimit, dhunës ose ndarjes së prindërve në fëmijëri, duke rezultuar në një kuptim të gabuar të asaj që është një familje e shëndetshme.

 

Përgatiti K.I / Burimi themindsjournal.com

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top