FB

April 17, 2024 | 7:45

Test optik / Testoni mprehtësinë tuaj vizuale dhe zbuloni sfidën në pak sekonda

 

Testet vizuale janë enigma që testojnë aftësinë tonë për të dalluar, njohur dhe analizuar elementët që kemi përpara. Ato janë krijuar për të stimuluar mendjen dhe për të mprehur përqendrimin.

Sot ju ftojmë të merrni pjesë në testin: Një zemër më pak. Ju prezantohet një imazh i pasur në detaje dhe model. Detyra juaj është e thjeshtë, por jo aq e lehtë: gjeni elementin që nuk përshtatet me pjesën tjetër, në më pak se 25 sekonda. A jeni gati për sfidën?

tes2

Misioni juaj, nëse pranoni, është të gjeni këtë element ndryshe. Për të përballuar me sukses këtë sfidë vizuale, përqendrimi është thelbësor. Merrni një moment për të qetësuar mendjen tuaj dhe për të përgatitur sytë tuaj për të shqyrtuar çdo detaj. Aftësitë tuaja të vëzhgimit do të vihen në provë ndërsa përpiqeni të identifikoni atë që nuk përshtatet me pjesën tjetër të imazhit.

Për ata që janë kureshtarë, ky devijim nga norma ndodhet brenda zemrës, pikërisht në rreshtin e tretë dhe kolonën e tretë nga e majta. Nëse nuk mund ta hapni këtë mister vizual herën e parë, mos u dekurajoni!

Një imazh i detajuar ju pret për të nxjerrë në pah ndërhyrësin që arriti të qëndronte i matur.

tes

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top