FB

April 18, 2024 | 7:00

THËNIE / “Mirëqenia dhe shëndeti janë një domosdoshmëri, përndryshe nuk do të mund ta mbanim mendjen të fortë dhe të pastër.”

“Mirëqenia dhe shëndeti janë një domosdoshmëri, përndryshe nuk do të mund ta mbanim mendjen të fortë dhe të pastër.”

-Buda

pozitive

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top