Thënie

October 23, 2020 | 8:00

THËNIE / “Ajo ishte trime, e fortë dhe e thyer në të njëjtën kohë”

“Ajo ishte trime, e fortë dhe e thyer në të njëjtën kohë”.

Anna Funder

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top