FB

May 5, 2022 | 7:00

THËNIE / Asnjë familje nuk është e përkryer… ne diskutojmë, grindemi, ndalojmë së foluri. Por në fund, familja është familje… dashuria gjithmonë do të jetë aty.

Asnjë familje nuk është e përkryer… ne diskutojmë, grindemi, ndalojmë së foluri. Por në fund, familja është familje… dashuria gjithmonë do të jetë aty.

Brad Henry

makaleson-990x620

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top