Thënie

July 24, 2020 | 8:00

THËNIE / Bëhu i mirë kur të jetë e mundur!

“Bëhu i mirë kur të jetë e mundur. Dhe mos harroni se është gjithmonë e mundur”.

Dalai Lama

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top