FB

February 8, 2021 | 8:00

THËNIE / Çdo kujtim i ri bëhet një burim i vërtetë gëzimi që na shoqëron gjatë gjithë jetës sonë

Çdo kujtim i ri bëhet një burim i vërtetë gëzimi që na shoqëron gjatë gjithë jetës sonë.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top