FB

April 3, 2021 | 8:00

THËNIE / Çdokush mund të zemërohet: kjo është e lehtë, por…

“Çdokush mund të zemërohet: kjo është e lehtë; por duke u zemëruar me personin e duhur, në shkallën e duhur, në kohën e duhur, për qëllimin e duhur, në mënyrën e duhur: kjo nuk është brenda fuqisë së askujt dhe nuk është e lehtë”.

Aristoteli

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top