Thënie

August 22, 2020 | 8:00

THËNIE / Çështje e energjisë universale…

Është gjithmonë çështje e energjisë universale…

I kërkova forcë

dhe Zoti më dha vështirësi për të më bërë të fortë.

I kërkova mençuri

dhe Zoti më dha probleme për të zgjidhur.

I kërkova mirëqenie

dhe Zoti më dha muskujt dhe trurin për të punuar.

I kërkova guxim

dhe Zoti më dha rreziqe për të kapërcyer.

I kërkova dashuri

dhe Zoti më dha njerëz që kanë nevojë për të ndihmuar.

I kërkova ndere

dhe Zoti më dha mundësi.

Nuk kam marrë asgjë që kam dashur

por gjithçka që më duhej.

Lutja ime është dëgjuar.

Marrë nga “L’angelo del soccorso” në Facebook

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top