Thënie

October 16, 2020 | 8:00

THËNIE / Dashuria është motori që lëviz botën

Dashuria është motori që lëviz botën, e vetmja ndjenjë e pajisur me vërtetësi dhe pastërti që ka aftësinë për të lëvizur gjithë universin.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top