FB

January 19, 2022 | 8:00

THËNIE / Dashuria nuk është jeta, ajo është vetëm një pjesë e saj

Dashuria nuk është jeta, ajo është vetëm një pjesë e saj.

 

01

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top